sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Mitä on tapahtunut & päivittelyjä

Moikka!

Nyt päivittelen tännekkin pitkästä aikaa, haha :D Clubissa on tapahtunut ja sattunut kaikkea, josta voisin nyt kertoa teille. Kuten huomaatte, olen jaksanut ottaa itseäni niskasta kiinni ja päivittänyt clubin nettisivut perinpohjaisesti!

Clubi on nyt siis täynnä. Meillä on nyt 50 jäsentä, joten clubiin ei enää suoraan pääse. Mutta sinä, joka haluat clubiin: älä huoli. Meillä on nyt käytössä jonotuslista, jonne voit ilmoittaa itsesi, ja paikan vapautuessa pääset clubiin. Jos haluat jonotuslistalle, laitathan asiasta sso postia! Jos ensin jonotat ja sitten saat paikan clubista, sinun täytyy vastata viestiin 3 päivän sisällä tai paikka clubissa siirtyy jonossa seuraavana olevalle.

Aletaan nyt järkkäämään taas aktiivisesti ohjelmaa muutaman kerran viikossa. Niihin osallistuminen on toivottavaa, ja pitkästä epäaktiivisuudesta sinut poistetaan. En enää lähetä ennen poistoa ns. varoitusviestejä, vaan poistan suoraan ja lähetän vain siihen liittyvän postin. Jos haluat clubiin sen jälkeen takaisin, se on mahdollista, mutta sinun pitää jonottaa kuten kaikkien muidenkin.

Clubiasummekin on muuttunut, ja clubihevosen virkaa toimittaa nyt mustangi, sillä se on clubin nimeen sopivampi. Ajattelin, että voitaisiin pitää clubikuvaus tällä - tai ensi viikolla, mutta infoilen siitä sitten myöhemmin. Ohjelmatoiveita saa myös tietysti lähettää ja ohjelmia voi itsekin pitää :)

- Regina


Tänään muokkaamiani kuvia :D
Nämä nyt on hillunut koneellani
jo jonkin aikaa, mutta en olekkaan
niitä tänne vielä edes kerinnyt julkaista!



PS. Uusi clubiasu näyttää tältä! Tarkemmat tiedot löydät sen omalta sivulta. (kiitos kuvasta Kuikka <3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti