lauantai 1. huhtikuuta 2017

Clubikuvaus ja aprillipäivä!

Moikka vaan kaikille!

Se olisi nyt taas postauksen vuoro, täältä tullaan! Clubilla on mennyt hyvin, jonotuslista on saanut täytettä ja ohjelmiakin on riittänyt. Tässä nyt pikaiset kertomukset clubikuvauksista ja aprillipäivästä jotka meillä olivat!


Clubikuvaukset olivat viime viikon sunnuntaina, jos en ihan väärin muista. Olin iloisesti yllättynyt, että meitä oli näinkin paljon paikalla! Vaikka kyllähän sen tietysti ymmärtää ettei kaikki voi päästä samaan aikaan peliin, aina jollakin on jotain menoa.

Kuvat onnistuivat hyvin, lähes kaikilla oli clubikamat ja mustangit, ja kuvauspaikkana toiminut kukkula oli ihan hyvä valinta. Tietysti olisihan sen muuallakin voinut ottaa, mutta päätin varmuuden vuoksi valita paikan ei sr-alueelta, jotta kaikki halukkaat pääsivät osallistumaan :)

Kuvien ottaminen oli kyllä jossain kohtaa jo rasittavaa, kiitos kaikille koska silti jaksoitte seistä paikoillanne valehtelematta lähes puoli tuntia!


Sitten aprillipäivään. Meillä ei alunperin pitänyt olla mitään ohjelmaa aprillipäivänä, mutta näin hyvämuistisena ihmisenä unohdin pärinäperjantain täysin ja pidettiin se näin lauantaina. Mielestäni se ei ollut yhtään pahempi sattuma, sillä nyt pääsimme pärisemään upeiden värihevosiemme kera!


Pahoittelen, että kuvissa näkyy tuo Raptor nappi, se ei lähtenyt pois hide user intefacesta huolimatta. No, kuvat onnistuivat ainakin muuten!


Meitä oli tässäkin tapahtumassa ihan kivasti. Pidin ensimmäisenä siis kisailua ja värienvaihteluita, sekä käväisimme myös välissä Jarlaheimin champissa. Sen jälkeen jatkoimme vielä parilla group racella ja loppuvaelluksella. Hevosten värejä jouduttiin vaihtelemaan vielä ennen vaellusta, sillä ne eivät jostainsyystä näkyneet kaikilla. Mutta saatiin kuin saatiinkin ne toimimaan :D


Eikai tässä sitten muuta, ensi kertaan!

- Regina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti